Home / Uncategorized / Бејли во Битола

Бејли во Битола

Денеска Битола ке биде центарот на политичките случувања. За во 11.30 закажана е средба на градоначалничката Петровска со премиерот Зоран Заев.

Денеска во посета на Битола ке биде и амбасадорот на САД во Република Македонија Бејли.

а во 13 часот закажана е средба на премиерот Заев и вицепремиерот Анѓушев со стопанствениците на Битола

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*