Home / Uncategorized / Битола вечерва најзагаден град

Битола вечерва најзагаден град

Оваа вечер воздухот во Македонија е загаден.Вечерва најзагадено според апликацијата „Мој воздух“ е во Битола каде присуството на ПМ10 честички е 502 µg/m3, како и  во Скопје,  каде има 151 µg/m3.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*