Home / Uncategorized / Битолски весник утре во продажба

Битолски весник утре во продажба

Поради Новогодишните и Божикните празници Битолски весник првиот број во Новата 2020 година ќе го дистрибуира во текот на утрешниот ден.

Во него читателите ќе можат да прочитаат за тоа како битолчани ја дочекаа Новата 2020 година и за првото бебе кое се роди во Битола, 5 минути по полноќ, а во најновиот број ќе можат читателите да гласаат на купнот за изборот на Најуспшни битолчани за 2020 година

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*