Home / Uncategorized / Боки 13 останува во притвор

Боки 13 останува во притвор

Апелација не го прифати барањето на адвокатите на Боки 13  за укинување на мерката притвор, поради опасност од бегство.

По вчерашната јавна седница на која се разгледуваше барањето за укинување на притворот Апелација одлучи иако отпадна влијанието врз сведоци, поради опасност од бегство Јовановски да остане во притвор.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*