Home / Вести / Чистење на “Црвена река “

Чистење на “Црвена река “

Екипите на ЈКП “Водовод” Битола како и секоја година, така и деновиве ги чистеа водните зафати со површинска вода.

Според информации од ЈКП Водовод со овие активности на вработените во претпријатието се чистеше зафатот на “Црвена река” за подобра акумулација на вода.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*