Home / Uncategorized / ЈП Комуналец ќе се грижи за градското осветлување

ЈП Комуналец ќе се грижи за градското осветлување

Како што е најавено во иднина за одржување и сревисирање на јавното градско осветлување во Битола ќе се грижи ЈП Комуналец.

Ваквата одлука треба да биде донесена на наредната седница на Советот која треба да се одржи деновиве.

Градоначалничката Наташа Петровска по усвојувањето на одлуката на Советот треба да го потпише Договорот.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*