Home / Uncategorized / Денес почнува собирањето потписи за изборите

Денес почнува собирањето потписи за изборите

Денес почнува собирањето потписи за кандидатите за градоначалници и советници кои имаат намера да се кандидираат на престојните локални избори.

Досега во Битола својата кандидатура за градоначалници и советнички листи ја најавија двајца  кандидати:Кирче Ташков, екс советник во Советот и глумецот од Холивуд Јорго Огненовски.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*