Don't Miss
Home / Uncategorized / Директорот Огнен го купува Епинал

Директорот Огнен го купува Епинал

Само извесно време по смртта на сопственикот на Епинал, Ристо Пеев, членот на Одборот на директори, Огнен Циговски на македонската берза купи акции од УТП “ Македонија “

Огнен Циговски, кој во изминатиот период беше прв човек на Маврово и Епинал, купи 11 акции со што неговото портфолио го зголеми на 1.656.акции и сега има вкупно 4,73 отсто од акциите на УТП “ Македонија“ Купувањтео на акции од УТП Македонија многумина го толкуваат како прв чекор на Огнен да стане сопстевник на хотелот Епинал.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*