Home / Uncategorized / Донација чаршафи од Синдикатот на РЕК “Битола“ за Инфективното одделение

Донација чаршафи од Синдикатот на РЕК “Битола“ за Инфективното одделение

Денеска синдикалната организација на АД ЕЛЕМ, Подружница РЕК Битола донираше 35 чаршафи за Инфективното одделение во Клиничката болница во Битола.

Донацијата која се состоеше од чаршафи за кревети во оваа одделение е доделена со одлука на Извршниот одбор на синдикатот.

Со оваа донација синдикатот на РЕК Битола, Подружница РЕК Битола уште еднаш се потврди како општествена одговорна органозација која доста помага о Битола

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*