Home / Uncategorized / Филип Рикер во Битола

Филип Рикер во Битола

Денеска во работна посета на Битола ке прстојува омошникот државен секретар на САД, Филип Рикер.

Тој за време на денешната посета на Битола ке има средба со градоначалничката Наташа Петровска,со која ке се задржи во разговор.

Филип Ркер ке биде придружуван од вработени во амбасадата на САД во Македонија.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*