Home / Uncategorized / Груевски се корзира во Будимпешта

Груевски се корзира во Будимпешта

Поранешниот премиер Никола Груевски, кој побегна од земјава и доби азил во Унгарија, денеска бил снимен во еден ресторан во центарот на Будумпешта.

При обид на унгарските новинари да добијат одговор од него за начинот на кој побегнал од Македонија, Груевски го напушти ресторанот и замина со автомобил со затемнети стакла.

Вчера се појави и првата фотографија од Груевски во Будимпешта како слободно се шета низ унгарската метропола.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*