Home / Uncategorized / Интервју на францускиот амбасадор Кристијан Тимоние за Битолски весник

Интервју на францускиот амбасадор Кристијан Тимоние за Битолски весник

Францускиот амбасадор Кристијан Тимоние деновиве даде есклузивно интервју за Битолски весник и Нова Македонија.

Во интервјуто кое ќе биде објавено во утрешниот број на Битолски весник  неговата ексленција Тимоние отворено заборува за тоа што се случуваше на 27 април пред и во Собранието,преговорите з аимето со грција, договорот со Бугарија, Стратегијата за беглаци

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*