Home / Uncategorized / Македонците ја окупираа Грција

Македонците ја окупираа Грција

Продолжениот празничен викенд беше причина неколку илјади Македонци како и голем број туристи од Србија да замнат за Грција

На граничниот премин  “ Богородица “ кај Гевгелија се создадоа огромни колони на возила кои со часови чекаа да влезат во Грција.

Поради големите гужви дојде и до тепачка на возачите, кои нестрпливи да влезат во Грција се истепа меѓу себе.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*