Home / Македонија / Масовен митинг на ВМРО-ДПМНЕ во Скопје

Масовен митинг на ВМРО-ДПМНЕ во Скопје

Масовен митинг на ВМРО-ДПМНЕ, на кој присуствуваат неколку десетици илјади граѓани, се одвива вечерва во Скопје пред Македонското Собрание.

krupenkadaar

sobir-vmro3-500

 

narod-2

Целта на митингот под мотото „Македонија силна!“ е да се потврди  поддршка на народот за власта предводена од ВМРО-ДПМНЕ и премиерот Никола Груевски.

sobir-vmro500

narod-3

На масовниот митинг  ќе говори премиерот Никола Груевски.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*