Home / Uncategorized / Метла во ВМРО ДПМНЕ

Метла во ВМРО ДПМНЕ

Поранешни и актуелни членови на ВМРО ДПМНЕ и  Реформистите  на партијата вечерва  пред седиштето на партијата побараа  смена на  лидерот на партијата  Никола Груевски како и  актуелниот локален лидер Борче Димитровски.

Тие сметаат дека  централното и локалното раководство на партијата  е винвно за катастрофалниот пораз на парламентарните и локалните избори.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*