Home / Uncategorized / Мицкоски му закажа дуел на Заев

Мицкоски му закажа дуел на Заев

Претедателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски од вечершаниот протест пред Владата го повика премиерот Зоран Заев на нов ТВ-дуел.

-Го повикувам Заев на ТВ-дуел. Избери време и медиум, таму ќе дојдам кајшто ти ќе кажеш. Јас и тој очи во очи, па народот нека одлучи. Мора да ги потсетиме за тоа што го ветија, било и да не повтори. Ние имаме решенија и знаеме како да ја направиме Македонија горда и достоинсвена, Македонија која ќе даде шанса на сите. , порача Мицкоски.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*