Home / Uncategorized / На 28 голема акција за чистење

На 28 голема акција за чистење

Денес, четврток, во 12.00 часот на исчистениот дел од обиколницата над населбата Баир, предвидени се изјави за медиумите на градоначалничката Наташа Петровска и директорот на ЈП Комуналец Панде Богоевски, во однос на престојната голема акција на чистење, закажана за 28 септември. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*