Don't Miss
Home / Uncategorized / НАМАЛЕНИ ЦЕНИ ВО МОЛИКА ОД 15 ДО 20 ОТСТО

НАМАЛЕНИ ЦЕНИ ВО МОЛИКА ОД 15 ДО 20 ОТСТО

Хотелот Молика е создаден да овозможи максимално уживање релаксирање и спокој, место кое плени со својата непосредна топлина во срцето на Националниот Парк Пелистер       Овој пат од вредните раце на нашите гастрономи вкусете одлична храна со намалени цени и направете спој помеѓу вкусот и погледот.

 

Во Молика во тек е есенскапромоција на ресторанските услуги.

Повелете посетете не и уживајте во нашите гастрономски специјалитети.

Ве очекуваме

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*