Home / Uncategorized / Наскоро почнува враќањето на украдените пари

Наскоро почнува враќањето на украдените пари

Украдени пари на поранешната власт во висина од 800 милиони франци се лоцирани и наскоро ќе бидат вратени во Македонија, вели за Фокус се уште актуелниот министер без ресор Самка Ибраимовски, кој наскоро треба да стане пратеник.

-Со овие пари може да почне да врти бројчаникот кој ќе ги покажува украдени пари, откриени и вратени во земјава – вели Ибраимовски.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*