Home / Uncategorized / Објавен Конкурсот на наградата “4 Ноември“

Објавен Конкурсот на наградата “4 Ноември“

Управниот одбор на Фондот за доделување на највисокото општинско признание, наградата “4 Ноември“, денеска го објави огласот за конкурирање за оваа награда.
Конкурсот трае од 1 сепетмври до 1 октомври 2014 година.
За ова високо признание можат да конкурираат сите правни и физички лица кои во периодот од 1 август 2013, па се до 31. јули 2014 година постигнале забележителни резултати.
Како и секоја година, така и овој пат ќе се доделуваат награди за едногодишни постигнувања и награда за животно дело.

Б.В.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*