Home / Градска хроника / Одржан првиот академски час

Одржан првиот академски час

Во амфитеатарот на Техничкиот факултет во Битола, денеска свечено беше означен почетокот на новата академска година на Битолскиот универзитет “ Св. Климент Охридски “.

uklo 3

На свеченоста на студентите бруцоши успешна студиска година им посакаа ректорот на Универзитетот проф. д-р Златко Жоглев, градоначалникот на Битола д-р Владимир Талески, како и новиот декан на Техничкиот факултет д-р Стојанче Нусев.

uklo 5

 

Б.В.
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*