Don't Miss
Home / Uncategorized / Отфрлен законот за амнестија од 27 април

Отфрлен законот за амнестија од 27 април

Координаторот на ВМРО-ДПМНЕ, Никола Мицевски на денешната седница во Собранието, предложи закон за амнестија на лицата вклучени во насилствата во Собранието од 27 април.

Но, мнозинството пратеници не го поддржа овој предлог-закон, а претседателот на Парламентот, Талат Џафери го отфрли истиот.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*