Home / Економија / Почнува Меѓународниот саем за мебел 2015 во девет саемски хали

Почнува Меѓународниот саем за мебел 2015 во девет саемски хали

Вратите на Меѓународниот саем за мебел 2015 во девет саемски хали ќе бидат отворени од денес па се до 29 март.

Опрема за домаќинства, репроматеријали, модерни кујни и елегантни бањи, осветлувања, подови и ѕидни декорац

ии, материјали за тапацирање, како и канцелариски мебел, мебел за јавни објекти, мебел и додатоци за уредување градини, како и најновите технички и технолошки достигнувања на репроматеријали, машини и опрема за обработка на дрво кои заслужуваат целосно внимание се само дел од понудените работи кои излагачите од земјава и странство ќе ви ги понудат.

Но, за сите оние кои ќе се одлучат да бидат дел од овогодинешниот Саем за мебел, имаат шанса да станат потенцијални добитници на автомобил Корса од Опел ексклузивниот партнер Саем за мебел.

Се што треба да направите е да одите на Саем да си купите влезница и да се надевате дека вие ќе бидете среќникот.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*