Don't Miss
Home / Култура / Попуст на проекцијата на “Нинџа желки“ во 3Д киното

Попуст на проекцијата на “Нинџа желки“ во 3Д киното

Од 3Д киното при Центарот за култура информираат дека на радост на најмладите,  проекцијата на “Нинџа желки“ ќе биде со голем попуст.

Омилените ликови од детсвото “Нинџа желки“ само на 22.11.2014 (сабота) во 12.00 часот  3Д проекција со цена на влезница од 130 денари!

Се гледаме на кино!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*