Don't Miss
Home / Uncategorized / Порталот на Битолски весник хакиран

Порталот на Битолски весник хакиран

Порталот на Битолски весник беше хакиран. Засега непознати “ Хакери “ пред два дена го хакира порталот на Битолски весник.

Стручните екипи, кои работаат на остранување на последиците од хакирањето , сеуште не можат точно да утврдат кои се “ хакерите” кои го хакираа порталот.

Но се надеваме дека тоа ќе се утврди и против таквите “ хакери “ Порталот на Битолски весник ќе ги преземи сите законски мерки кои му стојат на располагање.
Од редакцијата

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*