Home / Вести / Прекин во водоснабдувањето дел од корисниците од Стрежевска населба и корисниците кои се со адреса на живеење над стадионот

Прекин во водоснабдувањето дел од корисниците од Стрежевска населба и корисниците кои се со адреса на живеење над стадионот

Ве известуваме дека во текот на денешниот ден 17.08.2023 (четврток), поради дефект пред поранешен ресторан Елен во Горно Оризари со прекин во водоснабдувањето ќе бидат дел од корисниците од Стрежевска населба и корисниците кои се со адреса на живеење над стадионот.

Прекинот ќе трае до санирање на дефектот, се вели во соопштението на ЈКП Водовод.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*