Home / Uncategorized / Барање притвор уште за тројца пратеници

Барање притвор уште за тројца пратеници

Судот поднесе  барање за симнување на имунитет заради притвор и на пратениците Крсто Мукоски, Јохан Тарчулоски и Љубен Арнаудов, потврдуваат собраниски извори.
Со таквото барање се заокружи бројката од барање притвор за 6 пратеници на ВМРО ДПМНЕ.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*