Home / Uncategorized / РЕК Битола доби вд.директор

РЕК Битола доби вд.директор

РЕК Битола доби нов в.д директор за производство кој ќе се грижи за работењето на битолскиот комбинат.

Иако оваа инфрмацја засега нема официјална потврда, сепак според извори на порталот на Битолски весник за прозиводството и работењето на РЕК Битола во иднина ќе се грижи Благојче Трповски, кој  во моментот ја обавува функцијата  директор на АД ЕЛЕМ за производство на струја.

Трповски со РЕК  Битола ке раководи до изборот на нов генерален директор, кој ке се случи по локалните избори.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*