Home / Uncategorized / Се проширува истрагата за бесплатниот превоз

Се проширува истрагата за бесплатниот превоз

Иако првото рочиште за бесплатниот превоз веќе е закажано сепак според извори на порталот на Битолски весник деновиве се вршат нови истраги во битолските основни и средни училишта за бесплатниот превоз.

Оваа истрага за превозот деновиве еинтезвирана, велат нашите извори.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*