Home / Вести / Шпаркасе банка се сели кај Борово

Шпаркасе банка се сели кај Борово

        Ескпозитурата на Шпаркасе банка, која неодамна се интегрира со Охридска банка, наскоро ќе се пресели во нови простории.

        Имено наместо во досегашните простории во хотелот Епинал, Шпаркасе банка  наскоро ќе се пресели во просториите на поранешната продавница за чевли Борово, кај старата автобуска станица, кои  ги купи фирмата Зегин.

        Деновиве во овој деловен постор, кој според планот на Зегин требаше да биде продавница за здрава храна,  интензивно се работи на (пре)уредување на просториите каде ќе биде сместена експозитурата на Шпаркасе банка.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*