Don't Miss
Home / Uncategorized / СЈО ги чешла договорите на Општината со медиумите

СЈО ги чешла договорите на Општината со медиумите

Според извори на порталот на Битолски весник покрај тоа што ги треси договорите за “ бесплатниот превоз “ и другите договори поврзани со некои инфратсруктури зафати, СЈО ги чешла и договорите на Општината со медиумите.

Засега нема официјална информација кои медиуми се предмет на истрага на СЈО, но како што дознава порталот на Битолски весник предмет на интерес на СЈО се сите медиуми за периодот од 2008 година до смената на власта.

Истрагата на СЈО во голема мера треба да каже кои медиуми колку пари и за што добивале во сите изминати години, зашто во последно време околу рекламирањето на Општината во електронските и печатените медиуми има(ше) разни шпекулации,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*