Home / Uncategorized / СЈО го испитува случајот со фирмата на Талески Арт Медија ДОО Битола

СЈО го испитува случајот со фирмата на Талески Арт Медија ДОО Битола

Случајот што денеска го отвори советникот на СДСМ, Горан Козаров со сопственоста на фирмата за снимање филмови на градоначалникот на Битола Владимир Талески АРТ Медија ДОО Битола е предмет на истрага на СЈО, дознава порталот на Битолски весник.

Во документите кои ги  поседува Битолски весник стои констатацијата на СЈО за фирмата Арт Медија ДОО Битола, која во главната дејност има прдвидео снимање на филмови и видео материјали.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*