Home / Вести / Скафандерите моден тренд на Широк Сокак

Скафандерите моден тренд на Широк Сокак

       

        Откако пратеничката на СДСМ, Бисера Костадиновска – Стојчевска со скафандер гласаше во Парламентот, сканфандерите станаа моден тренд во Битола.

        Денеска низ Широк Сокак една група млади луѓе се корзираа по скафандери.

        Облековме скафандери затоа што градот е контаминиран. Скафандер се носи само ако си здрав и чекориш во контаминирана средина, изјавија  групата млади битолчани, кои со својот изглед го привлекоа вниманието на битолчани.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*