Home / Uncategorized / Списоците за Бит фест на увид на јавноста

Списоците за Бит фест на увид на јавноста

Трошењето на парите за Бит фест и натаму се во фокусот на интересот на битолската јавност.Токму поради тоа Битолски весник во најновиот број на увид на јавноста ги објавува комлетните списоци за делењето на парите како за физички лица така и за правните субјекти.

Комплетните списоци погледнете ги во утрешното издание на Битолски весник, кој е пуштен во продажба

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*