Home / Вести / Средба на Христо Кондовски со битолските новинари

Средба на Христо Кондовски со битолските новинари

Отворената комуникација и транспарентноста кон медиумите се основа за добра комуникација со јавноста!

Со таа цел денеска остварив средба со битолските новинари. Објективноста и навременото информирање се наш заеднички приоритет!

Останувам отворен и достапен за сите новинарски прашања. Јавноста има право на тоа!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*