Home / Вести / Средба на Коњановски и Милевски со коалиционите партнери

Средба на Коњановски и Милевски со коалиционите партнери

                  

          Денеска кандидатот за градоначалник на Битола од ВМРО ДПМНЕ и Коалицијата, со носителот на советничкта листа Пеце Милевски остварија средба со коалиционите партнери.

          -Денеска имавме средба заедно со носителот на победничката листа со претставниците на најголемата и најсилна – Коалицијата за обнова на Македонија.Обединети сме околу заедничка платформа, вредности и принципи во кои веруваме. Ние сме за посветена, чесна, работа. За поубава Битола и подобар живот на сите нејзини граѓани!

     Кооперативно до остварување на целите, искуството не спојува до победа – заедничка за Битола и сите кои живеат овде!изјавија во соопштението до јавноста од ВМРО ДПМНЕ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*