Home / Вести / Старо дрво оштети две возила

Старо дрво оштети две возила

                       

        Невремето кое ја зафати Битола им донесе многу проблеми на битолчани, но и предизвика голема материјална штета.

        Од невремето  најмногу  настрадаа две паркирани возила на ул. Булевар 1 мај, до Пералната кои беа паркирани и кои “ настрадаа “  од старото дрво на Булеварот кое  се откорна и ги потисна истите.

        Едното од возилата беше подготвувано за свадбена веселба.

        Денеска екипи на  ЈКП “Водовод“ Битола  и ЈП “Комуналец“ го расчистуваа местото каде се откорна дрвото и ги отстранија возилата.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*