Home / Uncategorized / Сведок на Општината го одложил судењето на Талески

Сведок на Општината го одложил судењето на Талески

Иако изгледа неверјатно но за жал така. Судскиот процес “ Транспортер „ кој требаше да се одржи деноиве бил одложен затоа што сведок на Општината не стигна на судењето.

Па така судскиот процес бил одложен за 30 мај.

Ваквото одложување и те како ги наљутило дел од обвинетите кои се на крајот на нервите бидејки честите одлагања на судењето веке скапо ги чини за адвокатските и  патните трошоци.

Некои од обвинетите поранешни директори на училишта, а сега обични наставници или професори дури се групираат и  за да заштедат одат со исто возило, а и полномоштвата му ги дале на ист адвокат

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*