Home / Tag Archives: 74

Tag Archives: 74

Почина газадата на Епинал, Ристо Пеов

На 74 годишна возраст денеска почина Ристо Пеов, сопственик на хотелите Епинал во Битола, хотел Бистра во Маврово, спортскиот ресорт и ски центарот во Маврово. Пеов е роден во 1943 годинаво село Бапчор, егејска Македонија. Комеморацијата ќе се изврши в ...

Read More »
error: Content is protected !!