Don't Miss
Home / Tag Archives: активно

Tag Archives: активно

Пролетно кастрење на дрвјата

„Комуналец“ продолжува со кастрење на дрвата во централното градско подрачје. Деновиве, активно, со потребната механизација и полициска продружба се работи на отстранување на непотребните гранки на Булеварот 1 Мај. По завршување на кастрењето на главните улици, екипите на ЈП „Комуналец“ ...

Read More »