Don't Miss
Home / Tag Archives: Ал

Tag Archives: Ал

Енергетската трансформација на ЕСМ препознаена во регионот

Деновиве Балканската телевизиска мрежа Ал Џазира емитуваше репортажа за енергетската трансформација која се спроведува во Северна Македонија, започната преку најголемиот проект на изградба на фотонапонски електроцентрали на местотот на исцрпениот рудник за јаглен во РЕК “Осломеј“-Кичево.            Генералниот директор на ...

Read More »