Home / Tag Archives: алкохол

Tag Archives: алкохол

Кампања „Алкохолот е лош сопатник – не пиј кога возиш!“

Во рамките на летната кампања „За безбедно лето“, Републичкиот совет за безбедност на сообраќајот на патиштата, во соработка со Министерството за внатрешни работи и Факултетот за безбедност – Скопје, реализира кампања под мотото „Алкохолот е лош сопатник – не пиј ...

Read More »

Малолетници лумпувале до бесвест

По пријава на обезбедувањето на Клиничката болница, дека во болницата е примен малолетник кој бил под дејство на алкохол, битолската полиција, во објект, во близина на хотелот “Епинал”, наспроти Центарот за култура фати 7 малолетни лица кои биле во алкохолизирана ...

Read More »