Home / Tag Archives: Англија

Tag Archives: Англија

Филипче:Вкупно инфицирани 48 лица

Министерот за здравство доц. д-р Венко Филипче на вечерашната прес-конференција информираше дека денеска до 16:00 часот во нашата земја се дијагностицирани 6 нови случаи на коронавирус, со што вкупната бројка изнесува 48. „Во Штип за првпат е дијагностициран вирусот кај ...

Read More »

Преку програмата за мобилност “Еразмус плус“ студиска посета на Англија

Центарот за странски јазици и неформално образование на возрасни “Милевски“, кој функционира како дел од Агенцијата за преводи и посредување “Филип М“, го реализира проектот “Стекнување на европски искуства – подобрени јазични вештини“, во рамките на програмата за мобилност “Еразмус ...

Read More »