Home / Tag Archives: апрл

Tag Archives: апрл

Владата го раздолжува СЈО

Трошоците за СЈО се за стручните служби и за комуналии до престанокот на постоење на ова обвинителство, подобро е да се платат на време отколку по судски пат со камати Владата на Република Северна Македонија на 2 април 2020 година донесе ...

Read More »