Home / Tag Archives: Арт Медија

Tag Archives: Арт Медија

Градоначалникот Талески имал приватна фирма за снимање на филмови

Пред да стане градоначалник, уште на 30 август 2004 година, Владимир Талески заедно со уште еден висок функционер на ВМРО-ДПМНЕ, Видан Кулевски и според упатените друг близок роднина  на сопругата на премиерот Никола Груевски,  Боркица, основале фирма „АРТ Медија” – ...

Read More »

СЈО го испитува случајот со фирмата на Талески Арт Медија ДОО Битола

Случајот што денеска го отвори советникот на СДСМ, Горан Козаров со сопственоста на фирмата за снимање филмови на градоначалникот на Битола Владимир Талески АРТ Медија ДОО Битола е предмет на истрага на СЈО, дознава порталот на Битолски весник. Во документите ...

Read More »

Градоначалникот Талески имал приватна фирма за снимање филмови

Градоначалникот на Битола, Владимир Талески имал фирма за снимање на филмови, видеофилмови и телевизиска програма. Талески прред да стани градоначалник уште на 30 август 2004 година заедно со уште еден висок функционер на ВМРО ДПМНЕ и друг близок роднина сопругата ...

Read More »