Home / Tag Archives: асфалтирање

Tag Archives: асфалтирање

Почна асфалтирањето на “Климент Охридски “

Новиот изведувач на градежните работи на ул. „Климент Охридски“, избран по пат на електронска аукција на 30 април годинава, започна со реконструкција на коловозот и тротоарите на оваа улица. Екипи на фирмата „Еуроинвест медиу“ во моментов на терен вршат геодетско ...

Read More »