Don't Miss
Home / Tag Archives: аштеди

Tag Archives: аштеди

Прекинати рекламите на CNN и BBC

Со одлука на Владата прекинати се рекламите нa CNN и BBC. Заштедите во државната каса веќе започнаа. Веќе се заштедени 10 милиони евра, ги прекинавме кампањите на CNN и BBC  ги прекинавме договорите со странските квази советници,- рече премиерот Зоран ...

Read More »