Home / Tag Archives: Азески

Tag Archives: Азески

Бранко Азески за Битолски весник: Има надеж

Има  ли Македонија луѓе со претприемачки дух, кои се подготвени на големи предизвици, но и големи ризици заради реализација на големи потфати и на иновативни бизнис-идеи?  Има, но многу малку за разлика од другите нации и држави каде што бизнисот ...

Read More »

Бизнисмените од Штип и Битола на заедничка маса

Триесет компании од Штип и Битола денеска на заедничка средба дебатираа за можностите за соработка и придонесот во развојот на економијата. Организатори на средбата беа регионалните комори со седиште во Штип и во Битола при Стопанската комора на Македонија. На ...

Read More »