Home / Tag Archives: бебедност

Tag Archives: бебедност

Заклучоци од седницата на Советот за безбедност по акцијата во Куманово

Министерството за внатрешни работи (МВР) да изработи писмена информација за безбедносната состојба во Република Македонија и да ја достави до Советот за безбедност, да продолжи во континуитет да ја информира јавноста за безбедносните настани во земјата.   МНР да изготви ...

Read More »