Home / Tag Archives: бегалците

Tag Archives: бегалците

Уапсени бегалците Грујовски – Бошковски

Полицијата вечерва ги уапси Горан Грујовски и Никола Бошковски во Солун од страна на грчката полиција. Тие двајцата се обвинети во предметите „Таргет“ и „Тврдина“, кои се однесуваат на незаконското следење на комуникациите на илјадници граѓани преку злоупотреба на системите за ...

Read More »